Betingelser

Standardregler for afholdelse af selskaber

Alle Snekken Trattorias selskaber afholdes efter DRC's standardbrancheregler. for afholdelse af selskabsarrangementer, møder og konferencer. Se mere her.
 

Nedenstående tekst er lovpligtig i forhold til drift af webshop. Derfor giver det måske ikke så meget mening det hele (-:
 

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Vindeboden A/S anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

Risikoen for varerne 

Reklamation af eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Vindeboden A/S, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Vindeboden A/S. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Vindeboden A/S har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via: Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, JCB og American Express. Alle priser i webshoppen - på web-adressen http://snekken-trattoria.dk - er inkl. moms. På kvitteringen/fakturaen angives særskilt moms.

Persondatapolitik

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysninger registreres hos Vindeboden A/S og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven) hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.snekken-trattoria.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Vindeboden A/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Vindeboden A/S via e-mail: info@snekken-trattoria.dk Vi indsamler oplysning om kundens navn, adresse, e-mail, tlf., som altid bliver behandlet med fortrolighed. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Vindeboden A/S.

Statistik

Statistik bruges på www.snekken-trattoria.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. Statistik anvendes med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Alle kontrakter indgås på Dansk. Ønskes der en kopi af ordrebekræftelsen, sendes der en mail på info@snekken-trattoria.dk med ordrenummer og vi sender en kopi via mail eller pr. post efter ønske.

Kontooplysninger

Danske Bank
REG NR: 9173
KONTO: 11506550
IBAN: DK5230000011506550
BIC: DABADKKK

Fortrydelsesret

Hos Vindeboden A/S kan du til enhver tid returnere dine varer indenfor 14 dage. Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen eller alternativt kan du nægte at modtage varen når den leveres. Du skal sende den retur med posten eller fragtfirma til vores adresse: Restaurant Snekken, Vindeboder 16, 4000 Roskilde. Du kan også aflevere varen personligt på samme adresse.
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig stand og mængde, som den er modtaget.

Reklamation

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og at mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Hvis varen er behæftet med en mangel, er kunden berettiget til at kræve omlevering. Det vil sige, at man kan kræve en ny vare fremsendt som erstatning for den, der reklameres over. Dette forudsætter at reklamationen er berettiget, samt at omleveringen ikke medfører urimelige omkostninger for Vindeboden A/S. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Ønsker du at reklamere over et produkt er det altid en god idé at ringe til Vindeboden A/S eller skrive en mail til os inden du sender varen retur. Såfremt varen ønskes returneret til os, skal det ske til vores adresse:  Vindeboden A/S, Vindeboder 16, 4000 Roskilde. Kontakt infomation findes her Når du returnerer varen, bedes du sammen med pakken medsende oplysninger om ordrenummer samt kontonummer, hvis varen skal erstattes i kroner og øre. Vi tager forbehold for udsolgte varer samt forsinkelser hos Post Danmark.